Hesabım
    İstanbul Medya Akademisi Yeni Eğitim Dönemi Başlıyor!

    İstanbul Medya Akademisi'nin yeni eğitim dönemi Ekim ayında başlıyor.

    İstanbul Medya Akademisi bünyesinde; Meltem Cumbul, Devrim Yakut, Gökhan Tiryaki, Semir Aslanyürek, Koray Demir, Mahmut Fazıl Coşkun, Tarık Tufan, Hasan Kaçan, Turan Kışlakçı, Saadet Oruç, Seval Çöpür, Oğuz Koloğlu gibi alanlarında başarılı isimlerin eğitim vereceği programlara katılım için son başvuru tarihi 25 Eylül!

    İstanbul Medya Akademisi öğrencileri her bir dersi alanında uzman, sektörün deneyimli kadroları eşliğinde uygulamalı olarak öğrenir. Ayrıca projeleri ile öne çıkan başarılı öğrencilerinin kendi projelerine yapım ve uygulama destekleri verir. Sunduğu prodüksiyon, stüdyo ve teknik imkanlar, prodüksiyon danışmanlığı hizmetleri ve ürettiği TV içerikleriyle aynı zamanda etkin bir yapım evi olan İstanbul Medya Akademisi, New York Film Academy ve Marmara Üniversitesi gibi önemli okullarla yaptığı işbirliği ile bu üretim süreçlerine öğrencilerini dahil ederek geleceğin seçkin medyacılarını ülkemize kazandırmayı hedeflemektedir.

    İstanbul Medya Akademisi’ nin, öğrencilerin taleplerini dile getirebilecekleri, amaçlarını gerçekleştirebilecekleri, hedeflerini güçlendirebilecekleri uygun programlara başvurular için son katılım tarihi 25 Eylül! Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top