Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 3 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda BirFilm bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 3 yeni DVD yerini alıyor.

    İngiliz yapımı polisiye dram Pislik filminin başrolünde son dönem adından sıkça söz ettiren James McAvoy yer alıyor. Polis memuru olan Bruce, hayalini kurduğu terfiyi almak için bambaşka biri olur. İş arkadaşlarının arkasından çevirdiği dolaplar ve hırsı bir süre sonra kontrolden çıkar. Eski bir bağımlı olan genç polis memurunu uyuşturucu, karısının hayaleti ve peşini bir an olsun bırakmayan geçmişi başına türlü belalar açacaktır.

    Dünya prömiyerini 31.Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde yapan Belmin Söylemez imzalı Şimdiki Zaman, işsiz ve parasız olan bir kadının yaşadığı ülkeyle bağlarını kopartmaya çalışmasını anlatan filmin oyuncu kadrosunda; Sanem ÖgeŞenay AydınOzan Bilen ve Suat Oktan gibi isimler yer alıyor.

    Amerikan Sapığı filmine imzasını atmış olan Mary Harron'un yönemenliğini üstlendiği The Moth Diares ise eski dönem vampir hikayelerine atıfta bulunan, gotik bir vampir hikayesi: Babasının intiharından sonra zor günler yaşayan Rebecca, okuldan Lucy ile tanışınca yakın arkadaş olur. Ancak yeni okula yeni gelen Ernessa, bu ikilinin arasını açar. Öğretmen Davies, öğrencilere okumaları için Le Fanu’nun klasik vampir romanı Carmilla’yı vermesi ile Rebecca, Ernessa’nın Lucy’nin yaşam gücünden beslenmek isteyen bir vampir olduğuna inanmasına neden olur. Okul içerisinde bu şüphelerini güçlendirecek olaylar yaşanmasına karşın Rebecca’nın başkalarını kendine inandırması zordur... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top