Hesabım
    İnsan Avı'na Az Kaldı!

    Philip Seymour Hoffman'ın son filmi İnsan Avı 5 Eylül'de sinemalarda!

    John Le Carré'nin aynı adlı eserinden beyazperdeye aktarılan İnsan Avı filmi cuma günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor!

    Geçtiğimiz şubat ayında trajik bir şekilde hayata veda eden Philip Seymour Hoffman'ın rol aldığı son filmlerden biri olan İnsan Avı Avrupa'da geçen gizemli bir suç öyküsünü konu alıyor. Yasadışı yollardan Hamburg'a giriş yapan Issa Karpov adında yarı Çeçen, yarı Rus bir göçmen, soluğu şehrin Müslüman mahallelerinden birinde alır. Almanya'ya gelmeden önce acımasızca işkenceye uğramış olan bu adam, şimdi babasının haksız yollarla elde edilmiş servetinden pay istemektedir. Kısa sürede Alman ve ABD gizli servislerinin dikkatini çekecektir..

    Filmin yönetmeni Anton Corbijn, son kez beraber çalıştığı Philip Seymour Hoffman için; “O, bir devdi. Philip’in mirasına bakarken nereden başlamalı emin değilim; zira kapsamı ve derinliği muazzam." sözlerini kullanıyor. Hoffman için "Bildiğim en iyi karakter oyuncusuydu" diyen yönetmen canlandırdığı irili ufaklı her rolün oyuncuyu çağdaşlarından ayırdığını ifade ediyor: "Hoffman'ın güçlü yanı, rolün içine girebilmesi ve kibirli olmayışındaydı. Performansları yüzünden kendini yiyip bitirirdi." İnsan Avı'ndan sonra tekrar beraber çalışmak konusunda Hoffman'ın kendisine şu cevabı verdiğini de ekliyor: “Umarım bunu başka bir filmde tekrarlayabiliriz. Artık daha çok şey biliyoruz ve bence birlikte iyi mücadele eder ve sarsılmaz oluruz. Bu çok heyecan verici... "

    Philip Seymour Hoffman'ı Alman istihbarat biriminde görev yapan Günther Bachmann adında bir ajan olarak izleyeceğimiz filmin senaryosunu ise Andrew Bovell'a ait. Kadroda ayrıca genç başrol Grigoriy Dobrygin'in yanı sıra Willem DafoeRachel McAdamsDaniel Bruhl ve Robin Wright gibi önemli isimler ve Derya Alabora ve Tamer Yiğit gibi Türk oyuncular da yer alıyor!

    İnsan Avı (A Most Wanted Man) 5 Eylül'de Türkiye çapında vizyonda olacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top