Hesabım
    Kristal Kayısı İçin Başvurular Başladı!

    Malatya Uluslararası Film Festivali için başvurular başladı!

    Bu yıl beşinci defa sinema severlere kapılarını açacak olan Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında düzenlenen Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması kategorisi için başvurular başladı! Başvuruların son günü, 10 Ekim 2014!

    Sinemaseverlerden yoğun ilgi gören festival, ülke sinemasının yeni ve nitelikli ürünlerini izleyiciyle buluşturmayı ve ulusal - uluslararası alanda tanıtımını sağlamayı hedefliyor! Festivale katılan filmlere başka festivallere katılmış olmaları ya da ödül almış olmaları gibi bir kısıtlama ise getirilmiyor.

    Festivale katılacak olanların, www.malatyafilmfest.org.tr adresinde yer alan Festival Yönetmeliği'ni dikkate alıp doldurdukları başvuru formunu ve formda istenen belge ve materyalleri en geç 10 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar Ulusal Uzun Film Yarışması Koordinasyon Merkezi'ne göndermeleri gerekiyor.

    Ön jüri değerlendirmesi ardından seçilecek 10 film, 21-27 Kasım tarihleri arasında jüri karşısına çıkacak. Festivale ayrıca bu yıl dahil edilen, ve Fahri Kayahan anısına düzenlenen Fahri Kayahan En İyi Müzik Ödülü sayesinde, ana jürinin ödüle değer gördüğü film müziğine de ödül verilecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top