Hesabım
    Sesime Gel'in Festival Yolculuğu Devam Ediyor!

    Dünya prömiyerini Berlin Film Festivali'nde gerçekleştiren Sesime Gel filmi festivalleri dolaşmaya devam ediyor.

    Özellikle Gitmek: Benim Marlon ve Brandom filmiyle dikkatleri üzerine çeken yönetmen Hüseyin Karabey'in imzasını attığı son filmi Sesime Gel'in festival yolculuğu devam ediyor. Senaryosunu yönetmen Karabay ile Abidin Parıltı'nın yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Anne Misselwitz üstleniyor.

    İstanbul Film Festivalin'de En iyi film-Radikal seyirci ödülü, en iyi müzik ve Cineeurope.org ödülünü alan film, yine Rotterdam'da düzenlenen 2. Kırmızı Lale Film Festivali'nde En iyi Film ve En iyi yönetmen ödüllerine layık görülmüştü. Sesime Gel filminin yeni durakları ise bu hafta başlayan Montreal Dünya Film Festivali, Uluslararası Milano Film Festivali, Viyana'da düzenlenen LET'S CEE Film festviali ( Ana yarışma), Batum Uluslararası Film Festivali (Ana Yarışma) ve Uluslararası Vencouver Film Festivali Kanada olacak.

    Köyde yaşayan tüm erkeklerin silah sakladığı haberini alan Jandarma, yaptıkları baskın sonucu 60 yaşındaki Berfe'yi ve onun torunu Jiyan'ı tutuklar. Babaanne ve torunu olanlardan habersizdir ve Berfe’nin oğlu, Jiyan’ın da babası Temo da bu tutuklular arasındadır. Jandarma silahların nerede olduğunu söylemeden kimseyi serbest bırakmayacağını söyleyince, çaresiz babaanne ve torunu Temo'nun da serbest bırakılması için bir silah bulur...

    Were Denge Min / Sesime Gel, 31 Ekim 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top