Hesabım
    Altın Portakal Uzun Metraj Yarışma Jürisi Belli Oldu!

    Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi belli oldu.

    Türkiye Sineması’nın 100. yılının kutlandığı bu yıl, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin dünya ile buluşması açısından çok önem verdiği Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jürisi’nde Türkiye ve dünya sinemasında önemli başarılara imza atmış, bol ödüllü isimler bir araya geliyor.

    10-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması jürisine, Altın Palmiye ödüllü Jerry Schatzberg başkanlık ediyor.

    Jürideki diğer isimler, Yunanistan’ın saygın görüntü yönetmeni Andreas Sinanos, Rusya’nın yerel ve uluslararası alandaki etkin sinema eleştirmeni Andrei Plakhov, Muhteşem Yüzyıl dizisi ile Türkiye’nin dünyaya açılan yüzlerinden oyuncu Halit Ergenç, Polonyalı sinema duayeni Krakow'un adını taşıyan Krakow Film Festivali’nin direktörü Krzysztof Gierat, Ferzan Özpetek filmlerinin yanı sıra çok sayıda başarılı yapımda imzası bulunan İtalyan yapımcı Tilde Corsi ve akademisyen kimliği ile de tanınan, sinema yazarı ve üç Altın Portakal’lı Mavi Dalga’nın yönetmenlerinden Zeynep Dadak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top