Hesabım
    Figüran Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Yılın iddialı komedi filmlerinden biri olan Figüran, Kasım ayında vizyonda olmaya hazırlanıyor.

    Çekimleri tamamlanan Figüran filminin oyuncuları, film vizyona girmeden önce yapılan bir yemek organizasyonunda bir araya geldiler. Bosphorus Film Makers tarafından çekilen filmin oyuncu kadrosunda Ceyhun FersoyFerdi KurtulduErdal CindorukCem KılıçMehtap BayrıSerenay Aktaş ve Umut Oğuz gibi isimler yer alıyor.

    Yapımcı Aytekin Mert, filmi izleyen ve bileti ile selfie çekip www.figuranbenihollywoodagotur.com  adresine gönderen kişilerden, noter huzurunda yapılacak çekiliş ile üç şanslı izleyiciyi Amerika’ya, dünyanın en büyük stüdyoları olan Universal Stüdyolarını gezmeye ve Hollywood’u görmeye göndereceklerini belirtti. Türkiye’deki en büyük film stüdyoları olan Bosphorus Film’in de sahibi olan yapımcı Aytekin Mert, ‘Sinema izleyicisine güzel bir filmin yanı sıra böyle bir sürpriz yapmak istedik. Figüran’ın izleyicisine daha başka sürprizleri de olacak’ dedi.

    Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryo yazdığına ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğuna inanmaktadır. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve  yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için kendi senaryolarını çekmek istemektedirler. Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek için çabalamaktadırlar.

    Figüran, 28 Kasım 2014’te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top