Hesabım
    Ninja Kaplumbağalar Vizyona Hazır!

    Yılın merakla beklenen filmlerinden olan Ninja Kaplumbağalar bugün ülkemizde vizyona giriyor!

    Genç yönetmen Jonathan Liebesman imzalı Ninja Kaplumbağalar bugün tüm Türkiye'de vizyondaki yerini aldı. 80'ler ve 90'ların en büyük popüler kültür öğelerinden biri olan kaplumbağaların 5. sinema filmi olan yapım, 3d teknolojisi ile izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Yüksek bütçeli filmlerin adamı olan Michael Bay'in prodüktörlüğünü yaptığı yapım, "motion capture" (hareket yakalama) sistemi kullanılarak animasyon karakterlerin karışması ile oluşturuldu.

    Şu zamana kadar yayınlanan rengarenk posterler ve aksiyon dolu fragmanlarla izleyicilerin merakını körükleyen Ninja Kaplumbağalar filminin başrollerinde Alan Ritchson (Raphael), Noel Fisher (Michelangelo), Pete Ploszek (Leonardo) ve Jeremy Howard (Donatello) 4 kaplumbağayı canlandırırken onlara Megan FoxWilliam Fichtneri, Will ArnettDanny Woodburn ve Tohoru Masamune eşlik ediyor. Dünyada vizyona girdiği ilk hafta 65 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde ederek zirveye oturan film hayranlarını da tatmin etmişe benziyor.

    Kevin Eastman ve Peter Laird'in yaratıcısı olduğu Ninja Kaplubağalar'ın senaryosunu Evan DaughertyAndrew Nemec ve Josh Appelbaum kaleme aldı. Kanal 6'nın cengaver ve korkusuz muhabiri April O'Neil karakterini canlandıran güzel yıldız Megan Fox, HitFix.com sitesine verdiği bir röportajda küçükken kendisinin de Ninja Kaplumbağalar hayranı olduğunu dile getirdi. Filmde yer alan hareketli dövüş sahneleri için kickboks eğitimi aldığını söyleyen Fox, "İnanılmaz başarılı bir dublör ekibine sahiptik. Çok başarılı işler çıkarttılar. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım." dedi.

    Yeni jenerasyon Ninja Kaplumbağalar ile ilgili pek çok merak edilen faktör vardı. Ninja Kamplumbağalar'ın yeni tasarımları ve özellikle aksesuarları oldukça beğenilmişe benziyor. Kahramanlarımız Raphael, Donatello, Michelangelo ve Leonardo'nun karakter özelliklerinin iyi evrilmiş olması ve dövüş sahnelerinde motion capture tekniğinin başarılı ve gerçekçi etkisi, serinin hayranları tarafından beğeniyle karşılandı. Aksiyon ve komedi unsurlarının başarılı bir şekilde kullanılması eleştirmenlerden artı puan almasını sağladı. 

    Ninja Kaplumbağalar 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles), bugün sinemalarda!

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    Filmin Türkiye çapındaki seanslarıiçin tıklayın!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top