Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 3 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda BirFilm bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 4 yeni DVD yerini alıyor.

    Yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği İnanılmaz Örümcek Adam serisi bu hafta iki farklı seçenek ile evlere geliyor. 2012'de izleyiciyle buluşan Peter Parker'ın Örümcek Adam'a dönüşümü ve yaşadıklarının anlatıldığı ilk filmin ardından, kahramanlığın getirdiği sorumlulukları üstlenmeye başlayan hikaye isterseniz tek DVD isterseniz iki filmlik Box Set olarak raflarda sizi bekliyor.

    Aktörlükte olduğu kadar yönetmenlikte de başarısını kanıtlayan George Clooney'nin hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği Hazine Avcıları haftanın bir diğer DVD'si. Geçtiğimiz aylarda vizyonda olan filmin başrollerini George ClooneyMatt DamonBill Murray ve Cate Blanchett paylaşıyor.

    2013 Cannes'da izleyicisiyle buluşan İntikam, ustaca işlenmiş bir gerilim filmi. Daha önce Murder Party filmiyle izleyici karşısına çıkan Jeremy Saulnier'in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu da yönetmene ait. ABD yapımı olan film, oldukça tembel bir yaşamı olan garip bir adamın gerçekleştirdiği bir takım satışlar sonucunda alt üst olmasını konu alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top