Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları Evrene Hükmetmeye Devam Ediyor

    Bir çizgi roman uyarlaması olan Galaksinin Koruyucuları filmi dünya çapında elde ettiği gişe başarısı ile yükselişine devam ediyor.

    Marvel çizgi roman dünyasının mevcut son üyesi Galaksinin Koruyucuları filmi yeni bir rekora daha imza attı. Ülkemizde 1 Ağustos tarihinde vizyona giren ve dünya çapındaki önemli eleştirmenlerden dahi oldukça olumlu eleştiriler alan film gişenin kazananı olarak yoluna devam ediyor. James Gunn'ın başarılı yönetmenliği ile parlayan Galaksinin Koruyucuları filmi yapılan duyuruya göre dünya genelinde bugüne kadar toplamda 586.2 milyon dolar gelir elde etti.

    Geçtiğimiz haftasonunda ABD'de 10.2 milyon dolar ve global pazarda 11.5 milyon dolar kazanan film, dünya çapında total 21.66 milyonu kasasına ekledi. Amerika'da 294.6 milyon ve dünya çapında 291.6 milyon kazanan Galaksinin Koruyucuları filmi, bugüne kadar toplamda 586.2 milyon dolar gelir elde etmiş oldu.

    Galaksinin Koruyucuları filminin henüz İtalya, Japonya ve Çin'de vizyona girmediğini ve bu sürecin sonunda yeni bir rekor daha kıracağını tahmin etmenin zor olmadığını da söylemek lazım. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top