Hesabım
    Stephen Hawking Biyografisi Her Şeyin Teorisi Ağlattı

    Dünyanın en önemli fizikçilerinden biri olan Stephen Hawking'in biyografisi niteliğindeki Her Şeyin Teorisi filmi, ünlü ismi gözyaşlarına boğmuş.

    Uzun süredir beklenen ve geçtiğimiz akşam Toronto'da prömiyerini yapan Her Şeyin Teorisi filmi büyük beğeni topladı. Dünyanın önde gelen fizikçilerinden bir tanesi olan Stephen Hawking'in biyografisi niteliğindeki film ünlü ismin gençliği ve eski eşi ile geçirdiği dönemi esas alıyor. Hikaye Hawking'in rahatsızlığı ve bu dönemde yaşadığı büyük çalkantılara da önemli bir bakış özelliği taşıyor.

    Filmin yönetmeni James Marsh gösterim öncesinde soruları yanıtlarken, filmin çekim süreci başlamadan önce, yaklaşık altı ayını Hawking'in hayatını araştırmaya adadığın ve bulduğu en ufak video röportajları dahi büyük bir dikkatle incelediğini açıkladı.

    Başrollerinde Eddie Redmayne ve Felicity Jones'un yer aldığı Her Şeyin Teorisi filmini izleyen ilk isimlerden biri de Stephen Hawking olmuş. Yapılan açıklamaya göre Hawking filmi izlerken göz yaşlarını tutamamış ve hemşiresinden destek almış.

    Her Şeyin Teorisi filmi ülkemizde 27 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top