Hesabım
    Dabbe 5: Zehr-i Cin'den Korkmayacaklara Büyük Ödül!

    12 Eylül'de vizyona girecek olan Dabbe 5: Zehr-i Cin filmini izlerken hiç korkmayacak bir kişi büyük bir para ödülüne konacak.

    Hasan Karacadağ'ın yazıp yönettiği Türk sinemasının en uzun soluklu serisi Dabbe'nin 5. filmi Dabbe 5: Zehr-i Cin filmi oldukça büyük bir iddia ile birlikte vizyona girmeye hazırlanıyor. Karacadağ, Facebook ve Twitter üzerinden dünya çapında bir yarışmayı başlatıyor. Zehr-i Cin'de ana karakterin cinlerle karşılaştığı sahnenin, şimdiye kadar yapılmış en korkunç sahnelerden biri olduğunu iddia eden yönetmen, seyirciler arasından kesinlikle korkmayacağını iddia eden 10 kişiyi sosyal medya üzerinden yapılan başvrurular ile belirleyecek ve özel bir ortamda filmi izletecek.

    Yabancılara da açık olan bu yarışma, İngilizce altyazılı olarak gerçekleşecek.Tıp geçmişi de bulunan Karacadağ, korku duygusunun beynin geçirdiği düşük frekanslı nöbet anlarından oluştuğunu ve bir insanın korku duygusunu mimkleriyle ve sözleriyle gizlemeyi başarabildiğini, kalp atışlarının ve beyin dalgalarının değişmesini asla kontrol edemeyeceğini söylüyor.

    Filmi izleyen kişilerin nörotransmitter aygıtına bağlanarak, kalp atışlarının ve amigdala üzerinden beyin dalgalarının değişimi takip edilecek. Filmin sonunda sonuçlar çıktılar ile karşılaştırılacak. Beynin korku bölgesi amigdala'da herhangi bir değişimin gözlenmemesi halinde, o kişiye 10 bin dolarlık bir ödül verilecek! Yarışmaya müracaatlar 10 Eylül'de başlayacak.

    Dabbe: Zehr-i Cin filmi 12 Eylül'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top