Hesabım
    Orlando Bloom Karayip Korsanları Ekibine Geri mi Dönüyor?

    Yakışıklı aktör Orlando Bloom Karayip Korsanları setlerine geri dönebilir!

    Kariyerine bir dolu fiyakalı epik film ile hızlı bir başlangıç yapan Orlando Bloom, uzun bir süredir kılıç ve kalkandan elini eteğini çekmişti. Yakışıklı aktör, kendisinin şöhretini de perçinlemiş olan yeni Karayip Korsanları filmiyle birlikte tekrar Will Turner suretinde karşımıza çıkabilir. 

    Yönetmen koltuğuna Rob Marshall'ın oturduğu, serinin dördüncü halkası olan Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde, fena bir gişe rakamına sahip olmamakla birlikte izleyicilerde yeterli tatmini yaratmayı başaramamıştı. Serinin beşinci filmindeyse yönetmen koltuğunu Joachim Ronning ve Espen Sandberg ikilisi devralıyor.

    Johny Depp'i bir kere daha Jack Sparrow olarak izleyeceğimiz filmde Jack Davenport ve Geoffrey Rush gibi eski topraklar ile birlikte seriye Christoph Waltz da katılıyor. Yapımcıların odalarının kapı aralığından sızan bir diğer dedikodu da, ekibe Orlando Bloom'un da katılabileceği. şimdilik dedikodu olarak ortalıkta dolansa da, Bloom'un yeniden seriye dahil edilme ihtimali oldukça yüksek görünüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top