Hesabım
    Yerebatan'da Dan Brown Cehennemi!

    Dan Brown'ın çok satan romanından perdeye uyarlanan Cehennem filminin bir kısmı Yerebatan Sarnıcı'nda geçecek!

    Yönetmen koltuğuna Ron Howard'ın oturduğu ve Tom Hanks'i bir kere daha Robert Langdon suretinde izleyeceğimiz Cehennem filminin yapım süreci tüm hızıyla devam ediyor.

    12 ülkeyle birlikte ülkemizde de yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren, beyazperde uyarlaması konuşulmaya başlanan filmin çekim takvimi de netlik kazanmaya başladı. Bir kısmı ülkemizde çekilecek olan film çin Yerebatan Sarnıcı da 4 gün süreyle ziyarete kapatılacak.

    Tarihi yapının zarar görmemesi için özel ekipmanların kullanılacağı çekimlerde, figürasyon da önemli bir yer tutuyor. Figürasyonun çok önemli bir kısmı yurt dışında getirilecek. Ülkemiz için de figürasyon kontejyanı bulunan filmin kadrosuna katılmak isteyenlerdeyse iyi derecede ingilizce bilme koşulu aranacak.

    Filmin İstanbul'da çekilecek sahneleri için yine alışık olunduğu gibi Haluk Bilginer'in adı geçiyor. Son yıllarda Hollywood sinemasının grafik anlamda severek kullandığı Sultanahmet, Ayasofya, Kapalı Çarşı ve Eminönü gibi mekânlar da kadrajda görünecek!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top