Hesabım
    Robert Downey Jr, Assassin's Creed Uyarlamasında Rol Alabilir

    Tony Stark, bir başka deyişle Iron Man olarak son yıllarda sinema salonlarını şenlendiren usta aktör Robert Downey Jr. çok ünlü bir oyunun beyazperde uyarlamasında rol alabilir.

    Iron Man, Demir Adam olarak ününe ün katan Hollywood aktörü Robert Downey Jr. hiç beklenmedik bir projenin parçası olabilir. Ubisoft adlı oyun şirketinin yıllardır büyük satış başarısı ile birlikte hayatına devam eden oyun serisi Assassin's Creed üzerinden uyarlanacak film ünlü aktörün yeni durağı olabilir! Moviepilot'ın haberine göre Robert Downey Jr. şu aralar Assassin's Creed sinema uyarlaması için yapımcılar ile görüşme halinde!

    Serinin karakterleri arasında yer alan tarihi deha Leonardo Da Vinci'yi canlandırması muhtemel olan oyuncu ise konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmuş değil. Şayet haber doğruysa film Assassin's Creed 2 adlı "serinin ikinci oyunundan" uyarlanacak. Da Vinci bu ikinci oyunda, ana kahraman olan Ezio Auditore'ye yardım eden bir kişilik olarak resmedilmişti.

    Assassin's Creed filmi başrolünde muhtemelen son X-Men filmlerinde rol alan Michael Fassbender ile birlikte 7 Ağustos 2015 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top