Hesabım
    Serena Filminden İlk Fragman Beğeniye Sunuldu!

    Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper'ın yer aldığı Serena adlı film ilk fragmanı ile görücüye çıktı. Uzun bir yapım süreci geçiren film önümüzdeki aylarda vizyonda olacak.

    Love Is All You Need, Brothers ve We Lost In Fire gibi filmlerin yönetmeni Susanne Bier'in uzun süredir beklenen filmi Serena en sonunda fragmanına kavuştu. Çekimleri yaklaşık iki yıl önce sona eren ve teknik hazırlıklar için bugüne kadar bekleyen Serena'nın başrollerinde Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper yer alıyor. Film Amerikalı yazar Ron Rash'in aynı adlı romanından uyarlanmış.

    Filmin konusu ise kısaca şu şekilde; 1929 yılında George ve Serena hayatlarını bir başka diyara taşır, her şeye yeniden başlarlar. Kerestecilik işinde yükselen ikili için her şey güzel gitmektedir. Serena akıllı ve kurnaz bir kadındır, kendilerine sıkıntı yaratmak isteyen herkesi kolaylıkla egale edebilmektedir. Kadının en büyük sıkıntısı ise kocasına asla bir bebek veremeyecek olmasıdır. Eşinin gayrı meşru bir çocuğu olduğunu da öğrenen Serena, tüm öfke ve hırsını bu çocuğa yöneltecektir.

    Serena 7 Kasım 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top