Hesabım
    B.O.K. Filmi Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

    Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan B.O.K. ‘Bi o kalmıştı’ filmi, yoğun mesai harcanarak ve titizlikle vizyona doğru yol alıyor.

    B.O.K filmiyle ilgili henüz komedi olması dışında hiçbir bilgi paylaşılmamasına rağmen, adı ile sosyal medya ve forumlarda büyük merak uyandırıyor ve kamera arkasında yer alan genç kadrosu ile de göz dolduruyor. Yapımcılığını Han Prodüksiyon'un üstlendiği filmin yönetmenlik koltuğunda Burak Babayiğit, görüntü yönetmenliğinde ise Birkan Yorulmaz gibi genç isimler yer alıyor. Taha Ulukaya’nın hikâye ve senaryosunu kaleme aldığı filmde genel olarak tiyatro kökenli oyuncuların yer aldığı ise gözlerden kaçmadı. Yeşil Çam sinemasına atfedilen filmin çekimlerinde ve hikâyesinde en çok korunmaya çalışılan duygular ise samimiyet ve sıcaklık olduğu söylendi ve Kasım ayı içerisinde ilk teaser’ın yayınlanacağı belirtildi.

    Filmde yer alan oyuncular ise Murat Nazım Vardarlı, Taha Ulukaya, Andaç Semerci, Gülşah Yeşilot, Mutia Gürsel, Sebahat Adalar ve Kemal Ekşioğlu. Oyunculuğunun yanı sıra Kemal Ekşioğlu filmin Sosyal Medya Danışmanlığında da desteğini sunan isimlerden. İletişim Danışmanlığında ise desteğini sunan sinemanın önemli isimlerinden Nizam Eren, bu genç sinemacıların arkasında bulunan isimlerden sadece bazıları. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top