Hesabım
    Nightcrawler'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Jake Gyllenhaal'ın başrolünü üstlendiği bir suç gerilimi olan Nightcrawler ülkemizde Kasım ayında vizyondaki yerini alacak.

    Kirli ParaThe FallÇelik Yumruklar ve Bourne'un Mirası gibi dikkat çeken filmleri kaleme alan Dan GilroyNightcrawler filmiyle ilk defa yönetmen koltuğuna oturdu. Senaryosu da kendisine ait olan filmin başrolünde ise, genç yaşına rağmen Ay IşığındaYarından SonraBrokeback DağıYargısız İnfazTehlikeli Takip ve son olarak Düşman gibi başarılı yapımlarda boy gösteren Jake Gyllenhaal üstleniyor. Aynı zamanda filmin yapımcılarından biri olan Jake Gyllenhaal'e filmde, Rene RussoBill PaxtonAnn CusackKevin Rahm ve Riz Ahmed gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Amerikalı işsizler ordusunun bir parçası olan Lou Bloom'un enteresan hikayesinin anlatıldığı filmde suç, gerilim ve komedi unsurları yer alıyor. Sahip olduğu özellikleri her insan gibi bir iş bulmak yerine suç dünyasına girebilmek için kullanan Bloom'un hikayesinin anlatıldığı film, ülkemizde 28 Kasım 2014'te sinemaseverlerle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top