Hesabım
    Tüplü ve Öfkeli Geliyor!

    Türkiye’ye özgü konusuyla macera, komedi ve aksiyon severleri sinema salonlarına çekmesi beklenen Tüplü ve Öfkeli filminin çekimleri dikkat çekici bir etkinlikle star alacak.

    Tüplü ve Öfkeli filmi, kendi hallerinde bir mahallede yaşayan Murat, Cengiz ve Naci isimli üç tamirci arkadaşın babadan kalma tüplü araçla cadde de yarış yapan zengin çocuklarına kafa tutma hikâyesini mizah dozu yüksek bir biçimde ele alacak. Yaşadıkları mahallede çok sevilen bu üç arkadaşın farklı konu örgüleri ile içine girdikleri serüvenin yarış sahnelerini çekmek için Fransa’dan özel bir ekip Türkiye’ye gelecek.

    Tüplü ve Öfkeli filminin çekimlerine start verilecek olan 5 Ekim 2014 günü ise Intercity İstanbul Park pistinde 1200 adet LPG’li otomobilin aynı anda pistte tur atmasıyla bir Guinness Rekor Denemesi gerçekleştirilecek.

    Bu rekor denemesinde, LPG’li araç sahipleri kendilerini çok mutlu edecek “LPG’SİZ ARAÇLAR GİREMEZ!” sloganını görecekler. Bu konuda daha önce gerçekleştirilmiş en dikkat çekici örnek, 2012 yılında İngiltere’deki Silverstone Pisti’nde Ferrari Racing Days etkinliği kapsamında düzenlenen ve 964 adet Ferrari’nin kırdığı dünya rekoru olarak tarihe geçmişti. 

    O gün izleyicileri hoş süprizler ve Mustafa Ceceli konseri de bekliyor. Gün içinde, Drift gösterileri ve o gün gelen LPG’li araçlar arasında farklı kategorilerde yarışmalar ve ödül töreni de gerçekleştirilecek.  

    5 Ekim 2014 Pazar günü bir Guinness Rekoru kırarak çekimlerine başlanacak olan Tüplü ve Öfkeli filmi önümüzdeki sezonun en çok konuşulacak filmi olmayada  aday. 

    Guinness Rekor Denemesi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve katılmak için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top