Hesabım
    Böcek Filmi Bu Cuma Vizyonda!

    Amatör oyuncu ve kameramanlarla çekilmiş deneysel bir sahte belgesel olan Böcek Cuma günü vizyonda!

    1999 yılında çektiği Fasulye filminden sonra adını daha çok Aslı ile KeremKadın İsterseAşk Yeniden ve Çocuklar Duymasın gibi televizyon işlerinde görmeye başladığımız Bora Tekay'ın ikinci uzun metrajlı film deneyimi olan Böcek, bu Cuma izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

    Uğur BilginLeyla YüngülBarış Yılmaz Gündüz ve Engin Karabacak ile beraber Burak YamantürkErdal BeşikçioğluGökçe ÖzyolHakan Yılmaz ve Tamer Karadağlı gibi ünlü isimlernde yer aldığı filmin senaryosu Haluk Özenç ve Bora Tekay'a ait. Sinema eğitimini New York'taki Bard College'de tamamlayan yönetmen Tekay filmiyle ilgili; "Böcek, amatör oyuncu ve kameramanlarla çekilmiş deneysel bir sahte belgesel… Aşkını kanıtlamak için filmi bitirmek zorunda olan kahramanımızı içinde çırpındığı farklı gerçekliklerden kurtarıp, sevdiğine kavuşturmak bize düşer; yönetmenliği bırakıp kendini resme vermiş olan ben ve artık yazamayan ortağım senarist…" dedi.

    Çocukluk arkadaşı olan Barış ve Uğur'un film çekebilme hikayesini konu alan filmin ilk gösterimi If İstanbul 2014'ün Oyun bölümü kapsamında gerçekleşti. 

    Böcek filminin fotoğrafları için tıklayın!

    Böcek, 19 Eylül 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top