Hesabım
    Adana Altın Koza'da17 Eylül Programı!

    Bu sene 21.'si düzenlenen Altın Koza Film Festivali açılış gecesinin ardından etkinlik ve film gösterimleriyle devam ediyor...

    Dün akşam gerçekleşen görkemli bir açılış töreniyle perrdelerini açan 21. Altın Koza Film Festivali bugün de çeşitli etkinlik ve film gösterimleriyle devam ediyor. 10:30'da Atatürk Pakı'nda bulunan Atatürk heykeline çelenk koyma ile başlayacak olan program Altın Koza Kısa Film Atölyesi ile devam edecek. Saat 16:00'da film ekibinin katılımıyla bu sene Cannes Film Festivali'nden büyük ödülle dönen Nuri Bilge Ceylan imzalı Kış Uykusu filminin gösterimi gerçekleşecek.

    Gün içerisinde Türk Sinemasının 100. Yılı adlı sergi ve Orhan Kemal 100 Yaşında adlı sergilerinin açılışları gerçekleşecek. Aynı zamanda yönetmen Mehmet Güleryüz imzalı Sessizlerin Sesi-Orhan Kemal adlı belgeselin gösterimi gerçekleşecek.

    Festival programında bugün beyazperdede gösterimi gerçekleşecek olan filmler ise; Kenan Korkmaz imzalı Gittiler Sair ve MeçhulNisan Dağ ve Esra Saydam yönetmenliğindeki Deniz SeviyesiMurat Düzgünoğlu yönetmenliğindeki Neden Tarkovski Olamıyorum?Mahur Özmen imzalı drama Beni Sen Anlat,  67. Cannes Film Festivali'nde yarışan Timbuktu ve Maps To The Stars gibi filmler yer alacak.

    Film gösterimlerinin detaylı saat ve salon bilgisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top