Hesabım
    Halil Sezai ve Sansar Salvo "Çilek" için Söyledi!

    Azra Akın'ın başrolde olduğu ve bu cuma vizyona giren romantik polisiye Çilek için yapımcısı Halil Sezai, Sansar Salvo ile bir soundtrack klibe imza attı!

    Dünya Güzeli yıldızımız Azra Akın'ın başrolde olduğu romantik polisiye Çilek bu cuma vizyondaki yerini aldı! İncir Reçeli filmiyle hayran kitlesini genişleterek büyük beğeni toplayan Halil Sezai'nin yapımcı koltuğuna oturduğu film için Halil Sezai ve Sansar Salvo ikilisi "Büyük Yalnızlık" adlı bir parçaya imza attı. Yukarıda video klibini seyredebileceğiniz parça, filmin vizyonuyla birlikte hayranların beğenisine sunuldu. 

    İstanbul'da ünlü bir şarkıcı olma hayalindeki Çilek'in ve ona aşık Kaan'ın kaçış ve aşkla harmanlanmış öyküsünü beyazperdeye taşıyan filmin oyuncu kadrosunda, Akın'ın yanı sıra Ahmet Olgun Sünear ,Selen Öztürk  Bülent ŞakrakKadir Özdal,  İlker Aksum ve, Soydan Soydaş gibi pek çok tanıdık sima yer alıyor. Halil Sezai'nin müziklerini de üstlendiği projenin yönetmenliğini Günhan Emrah Sönmez üstlenirken, senaryo ise Çağlayan Neyman'a ait. 

    Çilek filminin Türkiye çapındaki tüm seansları için tıklayın!

    Filmin fotoğraf galerisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top