Hesabım
    Star Wars’la Batman Arasındaki Tatlı Rekabette Son Nokta!

    Bir süredir devam eden J.J. Abrams ile Zac Snyder arasındaki tatlı rekabette, Star Wars cephesinden videolu bir hamle geldi.

    Bir süredir Star Wars: Episode VII filminin yönetmeni J.J. Abrams'la, Batman v Superman: Dawn Of Justice filminin yönetmeni Zack Snyder arasında sosyal medya üzerinden, özellikle filmlerin hayranlarını heyecanlandıran tatlı bir rekabet başlamıştı. 

    Zack Snyder'ın kendi Twitter hesabından paylaştığı Superman'i canlandıran Henry Cavill'in Jedi kıyafetli fotoğrafıyla start alan bu atışma devamında pek çok fotoğrafa sahne oldu.

    Bugün ise Star Wars filminin yapımcı firması olan Bad Robot, Youtube hesaplarından bir video paylaşarak inanılmaz bir işe imza attı. Klasik Star Wars filminin müziğiyle başlayan videoda Han Solo'nun gemisini görüyoruz. Videoya dikkatli bakıldığında ise Millennium Falcon'un altında gizlenmiş bir Batmobile görüyoruz. Şimdi gözler Batman v Superman: Dawn Of Justice ekibine döndü. Bakalım ilerleyen günlerde Zack Snyder bu videoya nasıl bir cevap verecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top