Hesabım
    Cehennem Melekleri 3 Torrent Sitelerine Savaş Açtı!

    Yıl boyunca merakla beklenen Cehennem Melekleri 3 filminin vizyondan önce Torrent sitelerine düşmesinin zararı 250 milyon doları buldu!

    Tüm yıl boyunca aksiyon severlerin merakla beklediği Patrick Hughes yönetmenliğindeki Cehennem Melekleri 3'ün vizyona girmeden önce Torrent sitelerine düşmesi filmin gişe gelirlerine büyük bir darbe vurmuştu. Konuyla ilgili başta Sylvester Stallone olmak üzere film ekibinden büyük bir tepki gelmişti. Konuyla ilgili konuşan filmin yapımcılarından Avi Lerner, Torrent üzerinden yaklaşık 10 milyon kişinin indirdiği filmin zararının 250 milyon doları bulduğunu söyledi.

    Alışılmışın dışında bir yol izleyen yapımcı firma Torrent üzerinden filmi indiren IP adresinlerine mektup göndermeye başladı. Özellikle filmi internete sızdıran kişiyi çok ciddi cezaların beklediğini belirtmekte fayda var. Film yapmış insanların haklarını korumak istediğini belirten Avi Lerner; "Torrent sitelerinin ve internet korsanlığının eğlence sektörüne çok ciddi zararları var..." dedi.

    Şu zamanda kadar yaklaşık 50.000 kişiye mektupların ulaştığını belirten Lerner, herkese ulaşana kadar durmayacaklarını belirtti. Yapılan uygulamanın sadece ABD sınırları içerisinde gerçekleştiğini belirtmekte fayda var! Ayrıca ABD hükümetine de seslenen yapımcı, bir kişi araba çalındığında nasıl cezalandırılıyorsa internet üzerinden yasal olmayan şeyler indirenlerin aynı şekilde cezalandırılması gerektiğini, hükümetin ciddi denetim yapmayıp ve cezalar vermediği sürece insanların çalmaya devam edeceğinin altını çizdi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top