Hesabım
    Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması Başvuruları İçin Son Hafta!

    14 – 28 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek  II. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali kapsamında yapılacak olan Ulusal Kısa Film Yarışması’nın son başvuru tarihi 26 Eylül!

    26 Eylül'de sona erecek Ulusal Kısa Film Yarışması başvuruları, Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nin ilk senesinde ortaya koyduğu bakış açısı doğrultusunda; ''Etik, Estetik ve Teknik'' bütünlük göz önüne alınarak değerlendirilecek.

    Bu sene Kurmaca ve Belgesel olmak üzere iki farklı kategoride filmleri kabul edecek olan festivale, Animasyon ve Deneysel türündeki filmler Kurmaca kategorisinde değerlendirilmek üzere kabul ediliyor. Festivalin bu seneki kategori ödülü ise en iyi filme verilmek üzere 15.000TL olarak belirlenirken buna ek olarak özel ödüllere de yer veriliyor. Yarışmaya seçilen filmler festivalin büyük ödülü olan 50.000TL değerindeki Ahmet Uluçay Büyük Ödülü için de yarışabilecek. Ayrıca kısa filmi ve üreticilerini desteklemek amacıyla bu sene festival yönetimi, yarışmaya seçilen her film için gösterim bedeli ödemesi de yapacak.

    Son başvuru tarihi 26 Eylül 2014 olarak belirlenen Ulusal Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgi, başvuru formları için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top