Hesabım
    Jerry Bruckheimer ve Michael Bay'den Yeni İş Birliği!

    Çok sattıran projelerin iki ismi yeniden bir araya geliyor!

    Geçtiğimiz aylarda, yeni bir Transformers filmi çekmek istemediğini ve enerjisi farklı projelerde değerlendirmek istediğini belirten Michael Bay'in adı şu sıralar Bad Boys serisinin üçüncü devam filmiyle anılsa da, Bay'ın geleceğe dair "farklı" projeleri yavaş yavaş su yüzünde çıkmaya başladı!

    Geçtiğimiz yıl takipçilerini şaşırtan, oldukça düşük bütçeli komedi - aksiyon kırması Zor Kazanç ile birlikte, Transformers serilerine saplanıp kalmasının "kader" olmadığını fark eden yönetmen, yapımcı Jerry Bruckheimer ile birlikte yeni bir komedi filmine doğru yelken açacak gibi görünüyor.

    Bir süredir televizyon projeleriyle haşır neşir olduktan sonra yeniden devler ligine dönüş yapan ve ilk iş olarak da yapımcılığını üstlendiği büyük bütçeli filmlerin devam halkalarını perdeye taşımayı kendine görev edinen Bruckheimer ve Bay ikilisi şu an için adı ve tarihi kesinleşmeyen "Untitled Cocaine Project" ile yeniden iş birliğine gitmeye hazırlanıyor. 

    1970'li yıllarda, Florida'daki kokain ticaretini ve bu ticaretin döndüğü karanlık dünyayı anlatmayı hedefleyen ikilinin işin içine yine fazlasıyla mizah katacakları da aşikar! Bekleyelim ve görelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top