Hesabım
    Gişede Lider Labirent: Ölümcül Kaçış Filmi Oldu!

    Ülkemizde bu hafta vizyona giren Labirent: Ölümcül Kaçış açık arayla gişede zirveye oturdu.

    ABD'de bu hafta, James Dashner'ın çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanan, Wes Bal imzalı Labirent: Ölümcül Kaçış (The Maze Runner) filmi vizyona girdiği ilk haftasonunda 32 buçuk milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Eylül ayının gelmesiyle yeni filmlerin bir bir vizyona girdiği günlerde, Labirent: Ölümcü Kaçış gişede istediği rakamları elde ederek yapımcıların yüzünü güldürdü. İkinci sırada yer alan film ise A Walk Among The Tombstones oldu. Liam Neeson'ın başrolünü üstlendiği film, 13 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Ülkemizde Ocak ayında vizyona girmesi planlanan Shawn Levy yönetmenliğindeki This Is Where I Leave You 11.860 milyon dolarlık hasılatla üçüncü sıraya oturdu.

    Ülkemizde vizyonda her alacağı henüz netleşmeye Idris Elba'nın başrolünü üstlendiği No Good Deed dördüncü olurken, Dolphin Tale 2 filmi 9 milyon dolarla beşinci sıradaki yerini aldı. Altıncı sırada 5.180 milyon dolarla Galaksinin Koruyucuları yer alırken, Luke Greenfield imzalı aksiyon komedi Çakma Polisler 2.675 milyon dolarla yedinci sırada kaldı. 

    Jonathan Liebesman imzalı Ninja Kaplumbağalar 2.650 milyon dolarlık hasılat ederken onu takip eden Kirli Para 2.050 milyon dolar ve Eğer Yaşarsam 1.835 milyon dolarlık bir hasılat elde etti.

    ABD haftalık Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top