Hesabım
    Kod Adı: Olympus'un Devam Filmi Gecikebilir

    Yönetmen Fredrik Bond projeden çekildi!

    Başrolde Shia LaBeouf'un yer aldığı Charlie Countryman'in Gerekli Ölümü filmiyle, büyük bütçeli projelerin önünü açan yönetmen Fredrik BondKod Adı: Olympus filminin devamı London Has Fallen için kolları sıvamıştı. Bond, filmin yapım sürecinde yaşanan yaratıcı fikir ayrılıkları bahane gösterilerek projeden çekilmek zorunda kaldığını duyurdu!

    Bond'un projeden çekilme faktörlerinden bir diğerinin de filmin yapım takvimi olduğu iddia edilirken, yapımcılar şu an için projenin başına getirmek istedikleri yeni isim hakkında fikir birliğine varamadıklarını da belirttiler.

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve yönetmenliğini Antoine Fuqua'nın üstlendiği film, gişede ön görülebilir bir başarı yakalarken "Beyaz Saray Gerilimi" furyasını da hortlatmış oldu. Gerard Butler'ı gözüpek koruma görevlisi Mike Banning rolünde izlediğimi filmde ünlü aktöre Morgan Freeman ve Aaron Eckhart eşlik ediyordu.

    Filmin devam halkası olan London Has Fallen'de ise Banning bu sefer İngiltere'deki terörist faaliyetlere savaş açıyor. İlk filmin kadrosunun büyük oranda korunduğu filmin 2 Ekim 2015 tarihine yetişip yetişmeyeceğiyse merak konusu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top