Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 5 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda BirFilm bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 5 yeni DVD yerini alıyor.

    Yakışıklı oyuncu Tom Hardy'nin başrolünü üstlendiği Locke, gösterildiği tüm festivallerde ilgiyle takip edilmişti ve eleştirmenlerden tam not almıştı. Gerilim dolu filmin yönetmen koltuğunda Steven Knight oturuyor.

    Vecide, yönetmenliğini ve senaristliğini Haifaa Al Mansour’un üstlendiği film, bir kadın yönetmen tarafından çekilen ve çekimlerinin tamamı Suudi Arabistan´da gerçekleştirilen ilk uzun metrajlı yapım olma özelliğini taşıyor. Bu dokunaklı dram, Vecide adlı kız çocuğunun hikayesine odaklanıyor.

    Geçtiğimiz günlerde vizyonu süsleyen Sevgilinin Ardından filminin yönetmen koltuğunda Hong Khaou oturuyor. İngiliz yapımı romantik dramada, sevgilisi öldükten sonra, sevgilisinin ailesiyle tanışmaya giden adamın ve sevgilisinin annesinin arasındaki hikayeyi konu ediyor.

    Sevilen İngiliz dizisi Sherlock'un yönetmenliğini yapmış olan Jeremy Lovering imzalı Korku Yolu korku filmi sevenleri mutlu edecek. Iain De CaesteckerAlice EnglertAllen Leech gibi oyuncuların başrolü paylaştığı film, 2013 yılında düzenlenen Sundance Film Festivali'nde geceyarısı gösteriminde yer aldı.

    Haftanın tek komedisi ise Jeremiah S. Chechik imzalı Aşkta Yanlış YokturTim Sandlin’in romanından beyazperdeye uyarlanan filmin senaryosunu Megan Martin kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top