Hesabım
    Viggo Mortensen, Tarantino'nun Filminde mi Yer Alacak?

    Karizmatik aktör Viggo Mortensen, The Hateful Eight filmine konuk olabilir!

    Daha şimdiden yılın en sansasyonel filmi olmayı başaran, yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun üstlendiği The Hateful Eight cephesindeki dedikodular dinmek bilmiyor!

    Her geçen gün farklı bir dedikoduyla çalkalanan filmin setinden düşen son dedikoduysa, karizmatik aktör Viggo Mortensen'in de filmde rol alabileceği oldu! Tarantino ile daha önce rol hakkında görüştüğü öner sürülen Mortensen'in, filmin "kötücül" karakterlerinden birini ete kemiğe büründürmesi bekleniyor. 

    Geçtiğimiz aylarda, ünlü aktör Kurt Russell'ın piyasayı yokladığı Jennifer Lawrence dedikodusu henüz sonuca bağlanmamışken, filmde bir de Viggo Mortensen'in yer alabileceği ihtimali, dedikodu kazanının alevini biraz daha harlamış oldu. Öte yandan eğer bu iş birlikleri gerçekleşirse; Tarantino hem Mortensen hem de Lawrence ile birlikte ilk defa bir projede yer almış olacak!

    Bir nevi Tarantino gediklileri yıldızları geçidi kıvamındaki The Hateful Eight'in yapım süreci devam ederken, Tarantino'nun filme yaptığı ekleme ve çıkarmalar gösterim tarihindeki belirsizliği daha da arttırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top