Hesabım
    Bill ve Ted Geri Dönüyor!

    Kült komedi serisinin devamı mı geliyor?

    Kült komedi serisi Bill & Ted's Excellent Adventures ile başlayan, iki kafadarın akıllara zarar maceralarına yepyeni bir halka daha gelecek gibi görünüyor.

    Geçtiğimiz günlerde Speed filminin de üçüncü halkasının müjdesini veren Keanu Reeves, ciddi bir nostalji dalgasına sürüklenmenin arifesinde gibi görünüyor. 1989 yılında başlayan seri, yönetmenliğini Stephen Herek'in üstlendiği Bill & Ted's Excellent Adventures ile başlamış daha sonra da Peter Hewitt'in kamera arkasına geçtiği Bill & Ted's Bogus Journey ile birlikte takipçilerinin bir kısmını mest ederken bir kısmı tarafından da vasat olarak değerlendirilen bu ikinci film ile birlikte son bulmuştu.

    Geçtiğimiz günlerde, devam filmi ihtimali üzerine bir kaç kelam eden Alex Winter, nam-ı diğer Bill, beklenen müjdeyi vermekte gecikmedi.Yahoo Movies UK üzerinden serinin meraklılarıyla irtibata geçen Winter, Reeves ile kendisinin ilerleyen yaşlarına rağmen, bir türlü büyüyemeyen ikilinin baş rollerde yer alacağı yeni bir kanka komedisi olacağının sinyallerini verirken, filmlerinin remake izlenimi uyandırmadan diğer yandan da dahil oldukları konsepti bozmadan izleyiciyle buluşmasını istediklerini belirtti.

    Bill and Ted 3'ün nasıl şekillendirileceği, daha da önemlisi bambaşka yolları arşınlayan Keanu Reeves ve Alex Winter ikilisinin ne şekilde geri döneceği ve perdede nasıl bir uyum sağlayacağı merak ediledursun, devam filmi projesinin bu kült komedi filminin hayranlarını heyecanlandıracağı ortada!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top