Hesabım
    Michael Mann ve Chris Hemsworth Bir Arada!

    Mann'in son filmi Blackhat'in ilk fragmanı yayınlandı!

    Halk Düşmanları ile hem eleştirmenlerden hem de  izleyiciden geçer not almasına rağmen bir süreliğine sinemadan uzak duran usta yönetmen Michael Mann; yeni filmi Blackhat ile birlikte oldukça iddialı geliyor! Filmden yayınlanan ilk fragman sinema severleri hayli meraklandıracak cinsten!

    Adını, başkaları için zararlı olan faaliyetleri yapacak zararlı kodları yaratan hackerlardan alan film; kalburüstü bir siber savaş örneği olacak gibi görünüyor. Uzun sürelik bir araştırmanın ürünü olan film için Mann'in iki buçuk senelik bir hazırlık sürecinden geçtiği yazılıp çizilenler arasında. 

    Baş rolde, son yıllarda iyiden iyiye aksiyon sinemasına ısınan Chris Hemsworth'ün yer aldığı film, usta yönetmen ile yakışıklı aktörün ilk sinemasal iş birliği aynı zamanda. Totalde ABD'nin siber casusluk faaliyetlerinden duyduğu kişisel rahatsızlıktan beslendiğini söyleyen Michael Mann, oldukça geniş bir coğrafyaya yayılan bir siber suç profili ortaya koymayı hedefliyor.

    Yine izleyiciyi heyecanlandıracak bir suç filmiyle sinema severleri selamlayacak olan Mann'in son filmi Blackhat, 16 Ocak 2015 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top