Hesabım
    Zirvenin Adı Labirent: Ölümcül Kaçış

    39. vizyon haftasında zirve Labirent: Ölümcül Kaçış filminin oldu!

    Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Wes Ball imzalı Labirent: Ölümcül Kaçış, ülkemizde 85.504 kişiyi sinema salonlarına çekerek zirveye yerleşti. Hasan Karacadağ imzalı Dabbe 5: Zehr-i Cin, vizyondaki üçüncü haftasında 72.979 kişiye ulaşırken, bu hafta vizyona giren yerli korku filmlerinden olan başrollerini Pınar Çağlar GençtürkKoray Şahinbaş ve Merve Ateş'in paylaştığı Siccin 55.576 kişiyle listeye üçüncü sıradan giriş yaptı.

    Oscar ödüllü Denzel Washington ile son dönemin parlayan yıldızlarından Chloë Grace Moretz'in başrollerini paylaştığı Adalet 39.353 kişiye ulaşırken, vizyondaki sekizinci haftasını geride bırakan Luc Besson imzalı Lucy 30.582 kişiyle beşinci oldu. Bu hafta vizyona giriş yapan ve animasyon severlerin merakla beklediği Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 29.012 kişiyi sinema salonlarına çekerek altıncı sırada yer aldı.

    Listenin yedinci sırasında 23.691 kişiyle Ninja Kaplumbağalar, sekizinci sırada 15.074 kişiyle R.J. Cutler imzalı Eğer Yaşarsam, dokuzuncu sırada 11.274 kişiyle Uçaklar: Söndür ve Kurtar ve 10.349 kişiyle Cehennem Melekleri 3 onuncu sıradaki yerini aldı.

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top