Hesabım
    De Palma'ya Da Dokunulmuyor

    Al Capone'nun yükselişinde payı olanlar

    Brian De Palma'nın unutulmaz başyapıtı Dokunulmazlar'ın yeniden beyazperdede olacağını zaten duyurmuştuk. Bu sefer Al Capone'un gençlik yıllarını izleyeceğimiz Dokunulmazlar 2'den De Palma ısrarla uzak duruyordu ancak Variety'nin haberine göre ünlü yönetmenin inadı kırıldı.

    Yeni Dokunulmazlar'da her ne kadar yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua'nın oturması planlasa da, hikayenin gerçek yaratıcısı De Palma filmin sorumluluğunu üstlendi. Yapımcı koltuğunda göreceğimiz ünlü yönetmen, yeni filmin de tüm ayrıntılarıyla ilgilenecek.

    Federal Ajan Ness'le mafya babası Al Capone arasındaki savaşın anlatıldığı Dokunulmazlar'da bu sefer Al Capone'un Chicago'ya geldiği ilk yıllara tanıklık edeceğiz. Yeni yetme bir gangsterin suç dünyasındaki önlenemez yükselişinin anlatılacağı filmde dünyanın diğer yüzünü Johnny Malone yansıtacak.

    İlk filmde Sean Connery tarafından canlandırılan Malone karakterinin de gençlik yıllarına döneceğiz. Önümüzdeki yıl çekimlerine başlanması planlanan filmin oyuncu kadrosu henüz belli değil ancak projenin planlanma aşamasında sık sık Sean Penn'in adının geçtiğini anımsatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top