Hesabım
    Ölümcül Oyun (Good People) Sinemalarda!

    Gerilim, aksiyon ve polisiye unsurlarını bir arada sunan Ölümcül Oyun (Good People) filmi bugünden itibaren Türkiye genelinde vizyonda!

    Danimarkalı yönetmen Henrik Ruben Genz'in Amerikan yapımı ve dili İngilizce olan ilk filmi olma özelliğini taşıyan Ölümcül Oyun, Marcus Sakey'in aynı adlı kitabından beyazperdeye uyarlandı. Sevilen oyuncular James Franco ile Kate Hudson'un başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Tom WilkinsonOmar SyAnna FrielSam SpruellMichael Jibson ve Diarmaid Murtagh gibi isimler yer alıyor. Kelly Masterson'un senaryosunu yazdığı filmin yapımcıları arasında bir dönemin Örümcek Adam'ı olarak hatırlanan Tobey Maguire yer alıyor.

    Çekimlerinin tamamının Londra'da geçtiği film, yeni bir yaşam kurmak için tüm birikimlerini harcayan Tom ve Anna çiftinin hayat karşısında yaşadıklarını konu ediyor. Tadilattaki evlerinin masraflarını karşılamak için bankalara borçlanan çift, bodrum katında kalan kiracılarının şüpheli ölümünün ardından hiç beklenmedikleri gelişmeler yaşarlar. Evde bir çanta içinde buldukları yüklü miktardaki para, başta borçlarını kapatmak için iyi bir çözüm gibi görünse de, kısa sürede başlarını çok ciddi bir belaya sokacaktır...

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top