Hesabım
    Lego Batman Yolda!

    The Lego Movie spin-off'u olarak Kara Şövalyeyi yeniden göreceğiz!

    Batman, The Lego Movie spin-off'u suretinde yeniden kendine has lego filmine kavuşuyor fakat bu sefer işler biraz daha karışık gibi!

    Lego etiketli video oyunları serileri arasında en sevilen çeşitlemelerden biri olan Lego Batman, şu sıralar bilgisayar ve konsollarda üçüncü oyununa kavuşmak üzereyken, Batman'i Lego haliyle göreceğimiz yeni bir proje daha gün yüzüne çıktı! Warner Bros, The Lego Movie spin-off'unda Kara Şövalyeyi bu sefer başrole taşımayı düşünüyor!

    Lego Batman her ne kadar Lego Batman: The Movie, DC Superheroes Unite ile kendi filminde kavuşmuş olsa da, söz konusu proje, video oyunun sinematiklerinden derleme bir yapıya sahipti. Warner Bros, yeni Lego filminin hemen arifesinde, farklı bir spin-off kararı alarak, mecut Lego filmlerini kalabalıklaştırma hedefine gittiğini belli etti!

    The Lego Movie'nin devamı için takvimlerinde 2017 tarihini karalayan yapımcılar, çok dolgun bütçeli olmasa da Batman için de spin-off hazırlamak adına kollarını sıvadılar. Ortaya çıkacak işin detaylarıysa önümüzdeki haftalarda belirginleşecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top