Hesabım
    Pek Yakında Liderliği Bırakmıyor

    Son 10 yılın en iyi Ekim açılışını gerçekleştiren Cem Yılmaz imzalı Pek Yakında, bu hafta da gişe listesinde liderliği kimseye kaptırmadı.

    Geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz'ın merakla beklenen son filmi Pek Yakında, gişe listesine hızlı bir giriş yaparak 398.864 kişiyi sinema salonlarına çekmiş ve son 10 yılın en iyi Ekim ayı açılışını yapmıştı. Pek Yakında'nın başarısı bu hafta da devam etti ve haftalık 327.882 seyirci ile zirveyi kimseye kaptırmadı; film bu toplamda 1.337.750 kişiye ulaşmış oldu. Pek Yakında'nın en yakınındaki film ise, 47.505 kişiyle vizyondaki beşinci haftasını dolduran Dabbe 5: Zehr-i Cin oldu. Luke Evans'ın başrolünü üstlendiği Gary Shore imzalı Dracula: Başlangıç 45.866 kişiyle üçüncü olurken, Wes Ball imzalı Labirent: Ölümcül Kaçış 36.398 kişiyle dördüncü sıradaki yerini aldı.

    Listenin beşinci sırasında 33.642 kişiyi sinema salonlarına çeken başrollerini Pınar Çağlar GençtürkKoray Şahinbaş ve Merve Ateş'in paylaştığı Siccin yer aldı. Kız çocuklarının heyecanla beklediği  Winx Club: Okyanusun Gizemi 30.770 kişiyle altıncı olurken, bu hafta ülkemizde vizyondaki yerini alan ve tüm dünyada eleştirmenlerden tam not alan usta yönetmen David Fincher imzalı Kayıp Kız 24.397 kişiyle yedinci sırada kaldı.

    Wally Pfister'in ilk yönetmenlik denemesi olan Evrim'e 17.475 bilet kesilerek sekizinci sıradaki yerini aldı. Vizyondaki üçüncü haftasına giren Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 13.578 kişiyi sinema salonlarına çekti. Listenin onuncu sırasında Phillip Noyce imzalı bilimkurgu filmi olan Seçilmiş yer aldı. Başrollerini Jeff BridgesMeryl Streep ve Brenton Thwaites'in paylaştığı film için 8.446 bilet kesildi.

    Haftalık Türkiye Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top