Hesabım
    Ayten Uncuoğlu 3 Yeni Filme Geliyor

    Usta oyuncu Ayten Uncuoğlu, TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Aşkın Kanunu’ dizisinin yanı sıra üç ayrı sinema filmi ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Deneyimli oyuncu Ayten Uncuoğlu, 3 yeni sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Mehmet Eryılmaz’ın yaptığı Misafir adlı sinema filminde Tamer Levent, Hale Akınlı gibi başarılı tiyatro oyuncularıyla birlikte başrolleri paylaşan sanatçı, Alper Kul’un Olur Olur adlı komedi filminde ise Yılmaz Gruda ile birlikte kamera karşısına geçti.  Üçüncü olarak Son Mektup Çanakkale adlı sinema filminde rol alan sanatçı 2015 yılında sevenlerinin karşısına yepyeni projelerle gelecek.  Ayten Uncuoğlu sinema filmleriyle ilgili olarak “Oynadığım üç karakter de birbirinden çok farklı. Biri dönem filmi, biri komedi filmi biri de dram filmi” dedi.

    Yönetmenliğini  Çağatay Tosun’un yaptığı, başrolleri Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Beste Bereket, Bülent Şakrak, Yağmur Kaşifoğlu ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı TRT1’in iddialı dizisi Aşkın Kanunu’nda ise Mustafa Üstündağ’ın annesi ve Ceyda Düvenci’nin de kayınvalidesini canlandıran usta oyuncu performansıyla büyük beğeni topluyor. Sanatçı “Orada da set çok keyifli, canlandırdığım karakter olağanüstü.” diyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top