Hesabım
    BirFilm DVD'leri Raflara Çıktı!

    BirFilm bandrollü 9 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda BirFilm bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 9 yeni DVD yerini alıyor.

    Kelly Reichardt imzalı Gece Planı, Üç çevre aktivisti Josh, Dena ve Harmon'un dikkat çekmek için bir barajı havaya uçurmayı planlamalarını ve sonrasını konu alır. Jesse EisenbergDakota FanningPeter Sarsgaard ve Alia Shawkat'ın başrollerini paylaştığı film, 2013 yılında düzenlenen Venedik Film Festivali'nde ve Seminci Film Festivali'nde gösterildi.

    Jason Stone yönetmenliğindeki korku-gerilim filmi The Calling, sakin bir hayat yaşayan dedektif Hazel Micallef ve annesinin hayatının hasta komşusunun varlığının belirmesi ve korkunç katilin karşısına çıkmasını anlatıyor.

    Joe Swanberg imzalı romantik-komedi Akşamdan kalanlar, bir kafede çalışan Luke ve Kate'in hikayesine odaklanıyor. Kendi birasını üreten bu pubta hem bolca içip, hem de çok yakın arkadaş olan ikilinin beraber olması için tek engel ikisinin de başkalarıyla ilişkisi olmasıdır!

    Başarılı oyuncu Stanley Tucci'yle Alice Eve'nin başrollerini paylaştığı Some Velvet Morning'in yönetmenliğini Neil LaBute üstleniyor. Dram türündeki film, Velvet ve Fred arasındaki karanlık sırları konu ediyor.

    Esben Toft Jacobsen yönetmenliğindeki animasyon çocuk filmi Beyond Beyond, ormanda ailesiyle yaşayan tavşan Johan'ın maceralarını anlatıyor.

    David M. Rosenthal imzalı A Single Shot, polisiyle soslu bir gerilim filmidir. Film, dünya işlerinden elini eteğini çeken işsiz John Moon'un genç bir kadını ormanda yalnışlıkla öldürdükten sonra başına gelenleri konu ediyor.

    Andrew Ervin imzalı komedi filmi Mom's Night Out, Allyson ve arkadaşları uzun bir zamandır hayalini kurdukları sakin bir akşam yemeği için çocukları babalarına bırakır. 3 saatliğine çocuklarına bakmak zorunda kalan babaların başına en kötü ne gelebilir?

    Çinli yönetmen Yi'nan Diao imzalı İnce Buz, Kara Kömür, 2014 Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülüne layık görüldü. 1999 yılında Çin'in kuzeyindeki küçük bir kasabada akıl almaz cinayetler işlenmeye ve korkunç ceset parçaları ortaya çıkmaya başlar. Soruşturma dahilinde şüphelileri sorgulamaya başlayan polisler kanlı bir olay sırasında hayatını kaybeder ve geride bir tek polis memuru Zhang Zili hayatta kalır ve o da görevinden uzaklaştırılır.

    Avengers Confidential: Black Widow & Punisher, Amerika-Japonya ortak yapımı aksiyon dolu animasyon filmidir. Hareketli animasyon filminde S.H.I.E.L.D. Ajanı'nın, Yenilmez ve Kara Dul; Cezalandırıcı’yı hapsetmesini ve sonrasını konu alır.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top