Hesabım
    Antalya Altın Portakal'da 18 Ekim Programı

    Altın Portakal bu akşam düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

    51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenecek olan ödül töreniyle perdelerini önümüzdeki yıla kadar kapatacak. Çeşitli etkinlikler ve onlarca film gösterimiyle bir haftadır sinemanın kabinin attığı Antalya'da bugün; Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması filmlerinden Erol Mintaş'ın yönetmenliğini üstlendiği dünya prömiyerini Saraybosna Film Festivali'nde gerçekleşen Annemin Şarkısı, ilk  filmi Geriye Kalan ile 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanan başarılı yönetmen Çiğdem Vitrinel'in yeni filmi Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir TutkuDerviş Zaim imzalı Balık ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği Serkan KeskinHazal KayaBüşra Pekin gibi isimlerin boy gösterdiği İtirazım Var beyazperdeye yansıtılacak.

    Festival programında Dünya Sinemaları kapsamında Paolo Virzì'nin bol ödüllü filmi İnsan Sermayesi ve 16 yıllık sürgün hayatından sonra Havana'ya dönen Amadeo'nun hikayesinin anlatıldığı Laurent Cantet yönetmenliğindeki Havana’ya Dönüş adlı filmler gösterilecek.

    Merakla beklenen ödül töreni 21:30'da geleneksel Kırmızı Halı seremonisiyle start verecek ve saat 22:00'den itibaren ödüller sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top