Hesabım
    Hafta Sonu Amerika'da Fury Rüzgarı Esti!

    Ülkemizde 24 Ekim'de vizyona girecek olan Fury, Amerika'da hafta sonu gişe listesinin zirvesine yerleşti.

    Yönetmenliğini David Ayer'in üstlendiği 2. Dünya Savaşı draması olan Fury bu hafta Amerika'da vizyona girdi. Brad PittShia LaBeouf ve Logan Lerman'ın başrollerini paylaştığı bu iddialı dönem filmi hafta sonu 23,500 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek zirveye yerleşti. Fury'nin en yakın rakipleri ise; 17,800 milyon dolarla bir David Fincher filmi olan Kayıp Kız ve 17,000 milyon dolarla Jorge R. Gutierrez'in yönetmenliğini üstlendiği eğlenceli animasyon filmi Hayat Kitabı.

    Ülkemizde henüz vizyona girmemiş olan Steve Carell ile Jennifer Garner'ın başrollerini paylaştığı uzun isimli aile komedisi Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün 12,039 milyon dolarla listenin dördüncü sıradaki yerini aldı. Nicholas Sparks'ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan romantik drama Unutulmaz Aşk 10,200 milyon dolarla beşinci olurken, Luke Evans'lı Dracula: Başlangıç 9,889 milyon dolarla altıncı ve David Dobkin imzalı mahkeme draması Yargıç 7,940 milyon dolarla yedinci oldu.

    Listenin sekizinci sırasında Korku Seansı'nın spin-off'u olan Annabelle 7,925 milyon dolarla sekizinci olurken, Oscar ödüllü Denzel Washington'un başrolünü üstlendiği Adalet 5,450 milyon dolarla dokuzuncu ve aksiyon, bilimkurgu ve macera temalarını bir arada sunan Wes Ball imzalı Labirent: Ölümcül Kaçış 4,500 milyon dolarla onuncu sıradaki yerini aldı.

    ABD haftalık Box Office verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top