Hesabım
    Dungeon Siege Hareketlendi

    Uwe Boll arı gibi<br />

    Beyazperdedeki oyun uyarlamalarının en çalışkan isimlerinden olan Alman yönetmen Uwe Boll, Bloodrayne'nin çekimlerini bitirir bitirmez Dungeon Siege'ın kadrosunu kurdu. Başta Jason Statham ve Leelee Sobieski olmak üzere kalabalık ekip Pazar günü Vancouver'da kamera önünde olacak.

    Gas Powered Games tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan çok satan oyunda Farmer adlı sıradan bir adamın kahraman bir prense dönüş hikayesi işleniyor. Ehb adlı fantastik bir krallıkta, Kral Konreid ve Gallian arasında süren savaşın içinde Farmer da kaçırılan karısını bulmaya çalışıyor.

    Bu tuhaf krallıkta Solana'nın peşinde önüne gelen tüm düşmanları devirmeye çalışan Farmer aynı zamanda Krug adı verilen savaşçı yaratıklar tarafından öldürülen oğlunun da intikamını almaya çalışıyor.

    Statham hikayenin baş kahramanı Farmer'ı, Sobieski ise Muriella'yı canlandıracak. Ron Perlman'ın Farmer'ın arkadaşı Norick olarak boy göstereceği filmde Matthew Lillard'ı Duke Fallow, Burt Reynolds'ı Kral Konreid ve Kristanna Loken'i de Elora olarak izleyeceğiz.

    The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamasında oldukça iddialı konuşan Boll, Dungeon Siege 'ın ''Sergio Leone westernleri ile Kahraman - Parlayan Hançerler gibi filmlerdeki aksiyonel yaratıcılığın karışımı'' olacağını söyledi.

    Dungeon Siege'ın çekimlerine başlamaya hazırlanan usta yönetmen bunu dışında da Far Cry, Hunter: The Reckoning ve Fear Effect gibi oyun uyarlamaları üzerine çalışmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top