Hesabım
    Hobbit Üçlemesinin Maliyeti 745 Milyon Dolar!

    Peter Jackson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Hobbit üçlemesinin toplam maliyetinin 745 milyon dolar olduğu açıklandı.

    Sevimli HayaletlerKing Kong ve Cennetimden Bakarken gibi filmlerin Yeni Zelandalı yönetmeni Peter Jackson ilk önce Yüzüklerin Efendisi ile daha sonrada Hobbit üçlemesiyle fantastik sinema severlerin gönüllerine taht kurmuştu. Önümüzdeki ay gösterime girecek olan Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filmiyle bir maceranın daha sonuna gelmiş olacağız! Orta Dünya'nın destansı maceralarının anlatıldığı üçlemenin toplam maliyetinin 745 milyon dolar olduğu açıklandı!

    Bu rakam Hobbit serisinin şu ana kadar çekilmiş tüm filmlerin arasında maliyeti en yüksek yapım haline getirir. Ancak açıklanan rakam 3 filmin toplam maliyeti olduğu için burada işler değişiyor. Guinness World Records'da 300 milyon dolarlık toplam maliyetiyle Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filmi en pahalı yapım olarak yerini alıyor. Konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Warner Bros yetkilileri, 3 filmin ayrı ayrı maliyetlerini de basına açıklamadı.

    Martin FreemanIan McKellenRichard Armitage ve Aidan Turner'ın başrollerini paylaştığı Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, 19 Aralık 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top