Hesabım
    Nicolas Cage Kendi Filmini Boykot Ediyor!

    Ünlü aktör Nicolas Cage, başrolünde yer aldığı Dying of the Light filmi için hayranlarına "bu filme gitmeyin!" uyarısında bulundu!

    Paul Schrader'ın yazıp yönettiği Dying of the Light filminin gösterime girmesine sayılı günler kala Nicolas Cage başta olmak üzere film ekibinin neredeyse tamamı, sinema severlere "bu filme gitmeyin" çağrısında bulundu!

    Ünlü aktör Nicolas Cage, filmin yapımcı şirketinin kendisine danışılmadan senaryoda değişiklik yaptığını ve kurgusunun değiştirildiğini öne sürerek filmi sosyal mecrada boykot etti! Filmin senaryosuna mürekkep damlatan yönetmen Schrader'ın yanı sıra filmin diğer oyuncuları Anton Yelchin ve Nic Refn'de kısa sürede bu protestoya katıldı.

    Sözleşmede yer alan bir madde gereği film hakkında sözlü olarak kötü demeçler veremeyen sanatçılar, duruma çare olarak siyah bir tshirt ile mesajlarını sosyal mecrada paylaştılar. Yapım ekibinin bu tepkisinin 5 Kasım tarihinde ABD'de vizyona girecek olan filmin gişesini ne şekilde etkileyeceğiniyse zaman gösterecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top