Hesabım
    Kaan Müjdeci'den Videolu Cevap!

    Sivas filminin yönetmeni Kaan Müjdeci; vizyon öncesinde, hakkındaki spekülasyonlara yanıt olarak filmin kamera arkası videosunu yayınladı.

    Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği Sivas; geçtiğimiz 10 gün süresince kamuoyunun gündemine, filmde rol alan Çakır isimli köpeğin akıbeti ve yönetmen hakkındaki çeşitli iddialarla anıldı.

    Filmin yer aldığı festival kapsamında filmi izleyenlerin gösterdiği tepkiler, televizyonlardaki kimi tartışma programları, Çakır’ın sahibinin ve onun vekillerinin iddiaları basında geniş yer buldu. Konu hakkında, yönetmen Kaan Müjdeci’nin avukatı tarafından geçtiğimiz günlerde detaylı bir basın açıklaması kamuoyuyla paylaşıldı, ancak filmde yer alan köpek dövüşü sahneleri ve Çakır’ın akıbeti konusundaki spekülasyonlar hız kesmeden devam etti.

    Yönetmen Kaan Müjdeci, iddiaların önüne geçmek için filmin kamera arkası görüntülerinden ve yürütücü yapımcı, yapım amiri, filmde görevli veteriner ve makyözün açıklamalarından oluşan videoyu paylaşma kararı aldı. Müjdeci konuyla ilgili olarak; “Sivas filmi ve Çakır hakkındaki asılsız iddialar karşısında, çekimlerin tamamlanmasının ardından 2013 baharında hazırlamış olduğumuz videoyu paylaşma ihtiyacı hissettik. Filmin büyüsünü kaçırmamak adına, vizyon sonrası paylaşmayı planladığımız videoyu; filmin başarısından çıkar sağlamak isteyenlerin gerçekdışı açıklamalarına yanıt olması amacıyla vizyon öncesinde paylaşıyoruz. İddiaların aksine Çakır, hayatta, sahibi Erkan Çobanoğlu’nun himayesindedir ve dövüştürülmektedir.” şeklinde açıklama yapıyor.

    11 yaşındaki Aslan adlı bir çocuk ile Sivas isimli bir dövüş köpeğinin, bozkırda geçen hikayesini anlatan Sivas, 31 Ekim’den itibaren sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top