Hesabım
    Yenilmezler: Ultron Çağı'ndan Türkçe Altyazılı Fragman!

    Marvel'in sabırsızlıkla beklenen yeni bombası The Avengers: Age of Ultron'un dün gece yayınlanan orijinal fragmanın ardından Türkçe altyazılı video da paylaşıldı...

    Senaryosunu ve yönetmenliğini Joss Whedon'un üstlendiği The Avengers: Age of Ultron'un Türkçe altyazılı fragmanı da sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Chris EvansRobert Downey Jr.Mark Ruffalo ve Chris Hemsworth'un başrollerini paylaştığı yapımda ayrıca, Samuel L. JacksonScarlett JohanssonJeremy RennerAaron Taylor-Johnson ve James Spader gibi oyuncular boy gösteriyor.

    Tony Stark hızlıca uyku halinde olan bir barış programını başlatmayı deneyince, işler ters gider ve “Yeryüzünün En Güçlü Kahramanları”; Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow ve Hawkeye, gezegenin kaderini dengede tutabilmek için zorlu bir teste tabii tutulurlar. Hain Ultron yaklaşırken, onun korkunç planlarını durdurmak Yenilmezler’e düşer ve kısa sürede gergin ittifaklar ve beklenmedik aksiyon, efsane ve eşsiz bir küresel maceraya yol açar.

    Yenilmezler'in devamı olan yapım ülkemizde Avengers: Ultron Çağı adı ile 1 Mayıs 2015'te vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top