Hesabım
    Birdman !f İstanbul Programında!

    Yine iddialı bir programla sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan !f İstanbul’un ilk sürprizi, Alejandro González Iñárritu’nun merakla beklenen yeni filmi “Birdman”!

    12 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nden tüyolar gelmeye başladı. Yine iddialı bir programla sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan !f İstanbul’un ilk sürprizi, Alejandro González Iñárritu’nun merakla beklenen yeni filmi “Birdman”!

    Paramparça Aşklar Köpekler21 GramBabil ve Biutiful filmlerinin yönetmeni Alejandro González Iñárritu’nun merakla beklenen yeni filmi “Birdman”, Türkiye’de ilk kez 14. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde gösterilecek. Michael KeatonZach GalifianakisEdward Norton ve Emma Stone gibi ünlü oyuncuları buluşturan film, bir zamanlar ikonik bir süper kahramanı canlandırmış ama artık gözden düşmüş bir aktörün Raymond Carver’ın hikâyesinden uyarlanan bir Broadway oyununda rol kapma ve eski günlerine dönme çabasını anlatıyor. Iñárritu’nun 4 yıl aradan sonra yönettiği ilk film de olan “Birdman”in yılın en çok konuşulan yapımlarından biri olacağı, Oscar adaylıklarında da adının sıkça geçeceği şimdiden konuşuluyor.

    14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul’da, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top