Hesabım
    Comics Alliance Süper Kahraman Filmleri Takvimi Hazırladı

    Çizgi roman sevenlerin müdavimi olduğu Comics Alliance önümüzdeki yıllarda vizyona girecek olan süper kahraman filmleri için bir takvim hazırladı.

    Bu aralar epey rağbet gören süper kahraman filmleri için neredeyse tüm yapım firmaları kollarını sıvamış durumda. Birbiri ardına gelen yeni projeler bu tarzın sevenlerinin yüzünü güldürüyor. Çizgi roman sevenlerin favori portalı Comics Alliance önümüzdeki 6 yıl boyunca izleyeceğimiz süperr kahraman filmlerinden bir takvim hazırlamış. Hazırlanan takvimde film isimlerini, yapım firmasının adlarıyla beraber görebilirsiniz. Ayrıca takvimin alt kısmında şu ara proje aşamasında olan, henüz tarihi netleşmemiş filmleri de görebilirsiniz.

    Takvim 2015'in Ocak ayında ülkemizde de vizyona girecek olan Walt Disney ile Marvel ortaklığındaki animasyon film 6 Süper Kahraman'la başlıyor. 2015 yılında yine Marvel yapımı Yenilmezler: Ultron Çağı ve Ant-Man sinemaları ziyaret edecek. 2015 yılında vizyona girecek olan bir diğer süper kahraman filmi ise Josh Trank'ın yönetmenliğini üstlendiği Fox yapımı The Fantastic Four'u izleyeceğiz. 

    Devam eden yıllarda ise; Deadpool, bir Zack Snyder filmi olan Batman v Superman: Dawn Of Justice, son dönemde sıkça dedikodulara sebep olan Kaptan Amerika 3, X-Men: Apocalypse, Dr. Strange, Suicide Squad ve Sinister Six gibi filmler 2016 yılında vizyonu şenlendirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top