Hesabım
    Unutursam Fısılda Sinemalarda!

    Çağan Irmak imzalı Unutursam Fısılda filmi bugünden itibaren Türkiye genelinde vizyonda!

    Babam ve Oğlum, Issız Adam, Dedemin İnsanları, ve Tamam Mıyız? gibi pek çok başarılı yapıma imza atan Çağan Irmak’ın yeni filmi Unutursam Fısılda, 70’li yıllardan günümüze uzanan müzik, aşk ve umut dolu bir hikayeyi anlatıyor. Unutursam Fısılda, Çağan Irmak’ın bugüne kadar yapılan en yüksek prodüksiyonlu işi olma özelliğini de taşıyor.

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    Prodüksiyon Detayları

    İstanbul ve Birgi’de 50’yi aşkın mekanda çekilen “Unutursam Fısılda” filmi, 70’lerden günümüz, günümüzden 70’lere yaptığı geçişlerle izleyiciye muhteşem bir seyir sunacak. Film için hazırlanan ve Ayperi’nin sahne performanslarını anlatan sahneler için 30 farklı dekor kurulurken, filmde yer alacak olan 3 dakikalık özel sekans Ayperi, Tarık ve Erhan’ın şöhret yolculuğunun ana duraklarından olan Unkapanı Plakçılar Çarşısı, en şaşaalı dönemi olan 1970’lere geri döndü. için ise 20 farklı kostümle özel klipler hazırlandı.

    Fragmanı izle!

    Zengin oyuncu kadrosu...

    “Unutursam Fısılda”, birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosuyla da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin’in yanı sıra Işıl Yücesoy ve Hümeyra gibi usta sanatçıların rol aldığı “Unutursam Fısılda”da, Gözde Çığacı, Gürkan Uygun, Gümeç Alpay, Meriç Aral, Reha Özcan, Lale Başar, Hülya Gülşen, Bülent Düzgünoğlu, Jale Aylanç, Evren Duyal ve Köksal Engür de rol alıyor.

    Unutursam Fısılda'nın konusu:

    Ayperi, Tarık ve Erhan’ın şöhret dolu hayatları, gün geçtikçe hayallerinden uzaklaşmaktadır. Ayperi, günün birinde kendini bir bavulla ayrıldığı kasabasına yine bir bavulla dönerken bulacaktır. Ayperi’nin dönüşü, ablası Hanife ve aslında hayatla olan hesaplaşmasını başlatacaktır. Birbirlerine aşık olan iki gencin, her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan film, bugün sinemalarda!

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top