Hesabım
    Liam Neeson Yine Suçluların Peşinde

    Liam Neeson'ın başrolünü üstlendiği A Walk Among The Tombstones ülkemizde Kanunun Ötesinde ismiyle vizyondaki yerini alacak.

    Aksiyon filmlerindeki performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakan akademi ödüllü oyuncu Liam Neeson yeni filmi “A Walk Among The Tombstones - Kanunun Ötesinde” ile yine suçluların peşinde! Lawrence Block romanından uyarlanan, yönetmenliğini Scott Frank'ın üstlendiği filmde Liam Neeson; Matt Scudder karakterine hayat veriyor ve yasadışı yollardan, lisanssız şekilde özel dedektiflik yapan bir eski NYPD polis memurunu canlandırıyor.

    Matt Scudder özel dedektiflik yapan eski bir NYPD polis memurudur. Karısı kaçırılıp öldürülen eroin kaçakçısı Kenny Kristo’ya istemeden de olsa yardım etmeye ikna olur ve olayı araştırmaya başlar. Özel dedektif, Kenny’nin karısının, kadınları korkunç işkencelerle öldüren bir cinayet şebekesinin kurbanı olduğunu, ilk kez cinayet işlemediklerini ve bunun da son olmayacağını keşfeder. Doğruyla yanlışın arasındaki belli belirsiz çizgide gidip gelen Scudder, New York’un arka sokaklarında bu iki katili tekrar cinayet işlemeden durdurmaya çalışacaktır.

    A Walk Among The Tombstones - Kanunun Ötesinde, 14 Kasım 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top